Podrobnosti dogodka


Razvojna agencija Zgornje Gorenjske, Coworking Center Plavž, Informacijska točka Europe direct Gorenjska v sodelovanju s Predstavništvom Evropske komisije v Sloveniji organizirajo 3. Zaposlitveni sejem, ki bo v četrtek, 7. februarja, med 13. in 16. uro v Kolpernu na Stari Savi na Jesenicah.

EU SI ti na zaposlitvenem sejmu 2019

Ste pred kratkim končali študij in se sprašujete, kaj je naslednji korak? Čakate na karierni zagon? Iščete zaposlitev ali prakso? Ste si vedno želeli delati v večjem podjetju? Kakšne zaposlitve ponujajo gorenjska podjetja? Vas mika delo v tujini? Kaj torej čakate? Pridite na naš zaposlitveni sejem, kjer dobite odgovore na vaša vprašanja in še več!

V četrtek, 7. februarja 2019, bo med 13.00 in 16.00 uro v Kolpernu na Jesenicah potekal tretji Zaposlitveni sejem. Letos v znamenju kampanje EU SI ti, s katero po slovenskih mestih predstavljamo številne prednosti Evropske unije in spodbujamo temeljno debato o EU – njenih vrednotah, solidarnosti, strpnosti ali aktualnih evropskih temah v regijah. Spodbujanje podjetništva, inovativnosti, zaposlitvene možnosti ter aktivacija mladih so področja, kjer je Evropska unija zelo dejavna, zato vas vabimo, da jih odkrijete.

Mladim in drugim iskalcem zaposlitve bomo predstavili možnosti za izobraževanje ter zaposlitvene in karierne možnosti v njihovem lokalnem okolju. Predstavili se bodo izobraževalni programi in smeri (srednješolski, univerzitetni), uveljavljena lokalna podjetja in javni zavodi, ki bodo pripravili zanimive interaktivne predstavitve ter stojnice. Čaka vas 3D tehnologija, foto stojnica, zdravi prigrizki in nagradna igra za tablični računalnik.

Na voljo bodo informacije o EU programih in projektih, s poudarkom na kampanji #EUandME, ki ponuja informacije za vse mlade, ki iščete zaposlitev, imate podjetniške ambicije ali zgolj nabirate informacije na področju dela, študija in podjetništva.

Vljudno vabljeni na Zaposlitveni sejem, ki bo zanimiva in koristna izkušnja, tako za mlade kot za starejše, ki stojijo pred novimi kariernimi izzivi.
Dogodek pripravljata informacijska točka Europe Direct Gorenjska in Predstavništvo Evropske komisije v Sloveniji.

Več informacij:
Romana Smagin, Razvojna agencija Zgornje Gorenjske
Spodnji Plavž 24e, 4270 Jesenice
Tel: 04 / 581 34 18
E- pošta: romana.smagin@ragor.si