Ker situacija tudi letos ni naklonjena dogodkom z večjim številom obiskovalcev, bo tudi letošnji karierni sejem za mlade potekal v spletni obliki. 

Virtualni karierni sejem je namenjen učencem, dijakom, staršem/skrbnikom in šolskim strokovnim delavcem. Dobrodošli ste vsi, ki vas zanima nadaljnje izobraževanje, spoznavanje poklicev, povezovanje z delodajalci ali karierno svetovanje.

Dostopati bo mogoče do različnih uporabnih gradiv,  video predstavitev, spletnih predavanj in izobraževanj. Obiskali boste lahko različne dogodke, preko spletnih klepetalnic pa bo mogoče tudi neposredno komuniciranje s predstavniki razstavljavcev.

Dogodek organizira in koordinira Fundacija za izboljšanje zaposlitvenih možnosti PRIZMA, ustanova, s partnerji projekta Karierni center za mlade »VšečKAM in GREM«, skupaj z Mestno občino Maribor, Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje – Območno službo Maribor, Štajersko gospodarsko zbornico, Območno obrtno-podjetniško zbornico Maribor, Univerzo v Mariboru in Mladinskim kulturnim centrom Maribor, kot ustanovnimi člani in soorganizatorji dogodka.

Obisk je brezplačen, za polni dostop do dogodkov in vsebin pa je potrebna registracija.

V tednu od 15. – 21. novembra bo namenjen osnovnošolcem, od 22. – 28. novembra pa srednješolcem. 

Vabljeni k ogledu:  www.karierni-sejem.si